Main menu

 

A gyerekek rossz tulajdonságai a csillagjegyük alapján

3rd ápr 2018

Néha nem tudod, hogy mit kezdj a gyerekeiddel, és úgy gondolod, hogy már ezekkel az égi csapásokkal születtek meg? Nem vagy túl messze az igazságtól. A gyerekek nem egy tiszta papírlapként születnek, hanem máris egy bizonyos temperamentummal vannak megáldva. Lehet, hogy ez az univerzumnak köszönhető. Nézzük hát, mit is mondanak a csillagok! A gyerekeket nem skatulyázhatjuk be, de néhány esetben a horoszkóp a segítségünkre lehet. Megmondja például, hogy mi milyen megpróbáltatásoknak nézhetünk elébe. Igazán pontos!

Kos (március 21. – április 20.)

A kis Kosok rossz tulajdonságai közé tartozik a türelmetlenség és az impulzivitás. Ha valami nem az ő kívánságuk szerint van, vigyázzunk velük! Nagyon kellemetlenek lehetnek olyankor, és a nyilvánosság előtt is a tudtunkra fogják adni a nemtetszésüket. Haragjuk kontrollálhatatlan is lehet.

Bika (április 21. – május 20.)

A Bikák elsősorban keményfejűek és rendíthetetlen harcosok. Mindig nekik kell győzniük, a veszteséggel soha nem fognak megelégedni. Addig fognak sírni, hisztizni, amíg a győzelem nem lesz az övéké. Idősebb korukban is örömmel fognak veled vitába szállni, és mindig győzedelmeskedni fognak.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Az Ikrek nagyon kiszámíthatatlanok. Csendesnek tűnnek, de akkor már valami rosszban sántikálnak. Nagy kísértők, amint hátat fordítasz már valamilyen „gaztetten“ törik a fejüket. Nem tudnak egyedül játszani, állandó figyelmet igényelnek. Készülj fel rájuk!

Rák (június 22. – július 22.)

Vigyázz a kis Rákok hangulatváltozásaira! Főleg akkor, ha fáradtak vagy éhesek, máskülönben a hiszti vagy a sírás sosem fog véget érni. A Rákok megbízhatóak és lojálisak, de az érzelmi instabilitásuk problémát jelenthet. És azok a kiszámíthatlan hangulatváltozások!

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A kis Oroszlánok nagyon önfejűek. Mindent többször kell nekik elismételned és már szinte kérni kell őket, hogy fogadjanak szót neked. Engedelmetlenek és fegyelmezetlenek. Mindig igazuk van és mindent azonnal akarnak. A legrosszabb tulajdonságaikk közé tartozik a lustaság.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 24.)

A Szűz jegyében született gyerekek perfekcionisták és nem szeretik a változásokat. Tehát ha netalántán lefújnál valamilyen ünnepséget vagy fürdőzést a rossz idő miatt, készülj fel a könny-özönre. Gyakran előfordul, hogy a kis Szüzek a váratlan váltazások miatt összeomlanak.

Mérleg (szeptember 25. – október 23.)

A Mérleg csillagjegyűek nagyon feledékenyek. Mindig elfelejtenek valamit, legyen szó házi feladatról, tankönyvekről vagy akár a saját fejükről. Készülj fel, hogy erre a tanárok is emlékeztetni fognak. A Mérlegek egyszerűen felelőtlenek. Vigyázat, nagyon türelmetlenek és ijedősek.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpiók nagy viccelődők, szeretik a poénokat és nagy kárörvendők. Tőlük bármiféle kellemetlenség várható. Vicceik általában sikeresek és tökéletesen időzítettek. Viszont maguk is gyanakvók.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A kis Nyilasok nagyon optimisták. Bizonyos helyzetekre képesek érzelmek nélkül reagálni, főként a számukra kellemetlenebb szituációkra. Gyakran ignorálhatnak. Egyszerűen nem szeretik a konfliktusokat.

Bak (december 22. – január 20.)

E jegy szülöttei gyakran ridegek és kevésbé kommunikatívak. Sokszor van rossz kedvük, erre különösen figyelj oda! Sértődékeny és zárkózott típusok. Nem szívesen mutatják ki az érzelmeiket. Különösen a serdülőkorban lesznek velük nagyobb gondok.

Vízöntő (január 21. – február 20.)

Azt mondják, hogy a Vízöntők nagyon vicces természetűek, ez minden bizonnyal igaz a gyerekekre is. Azonban a vicceik néha sértőek lehetnek mások számára. Győződj meg róla, hogy a szarkazmust nem viszik-e túlzásba a többi gyerekre vagy a testvéreikre nézve.

Halak (február 21. – március 20.)

A kis Halacskák szórakoztatóak és vidámak, de jaj, ha bal lábbal kelnek fel. Néha érzelmileg labilisak és nem túl praktikusak. Az érzelmi bizonytalanságuk rohamok formájában is megnyilvánulhat, erre légy felkészülve!

Felismered a gyermeked valamelyik leírásban? Én igen 🙂

Olvassa el más cikkeket is:

Tekintse meg a nagy választékot a baba ruházat és baba szükségletek.

Kellemes napot kívánok
www.mimulo.hu

Ez érdekelheti Önt

CzechSlovakia