Main menu

 

Tökéletes megoldás a téli sétákhoz

27th nov 2018

Nagy fejtörést okoz, hogy mivel ajándékozd meg a kisbabád karácsony alkalmából? Vagy csupán szeretnél egy szuper kiegészítőt a téli sétákhoz? Ne feledkezz el a lábzsákról!

Téli kényelem

A minőséges lábzsák meleget és biztonságot biztosít a kisbabánk számára bármilyen téli tevékenység során. Babakocsiban és autós gyerekülésben is használható. A kisbabánk tetőtől-talpig védve lesz a hideggel szemben. A lábzsák kapucnival ellátott, amelyet kötők segítségével össze lehet húzni, illetve teljes hosszábban cipzárral rendelkezik, amely a kényelmet biztosítsa és a kisbaba behelyezése a lábzsákba gyerekjáték lesz. A lábzsák többek között pelenkázóalátétként is szolgálhat.

Melegség és puhaság

A lábzsák belsejét puha és kellemes tapintású fleece szövet alkotja. Ezek az anyagok segítik megtartani a test állandó hőmérsékletét és megakadályozzák a test túlhevülését. A fagyos téli napokon is melegen lesz a kisbabánk és a lábzsák belseje annyira puha, hogy a kis csemeténk úgy fog benne aludni, mint a bunda. Antiallergén töltő anyaggal van kibélélve, így nem áll fenn kiütés vagy tüsszentés veszélye.

Szín komfort

A lábzsák tökéletesen összeilleszthető a babakocsival, egyes lábzsákok nagyon szép dizájnnal és aranyos motívumokkal rendelkeznek. A mimulo.hu weboldalon rengeteg különféle színű lábzsákot találhatunk lepke, virág és szívecske motívumokkal. Természetesen egyszínű lábzsák is vásárolható. Mi biztosan nem fogunk tudni ellenállni ezeknek a lábzsákoknak, a kisbabánk pedig nagyobb kényelemben nem is érezhetné majd magát. Nagyon gondosan válasszuk ki a lábzsákot is, különösen ha puhaságot, melegséget, kényelmet és szép dizájnt szeretnék.

További érdekes cikkeket is olvasása:

Kellemes napot kívánok
www.mimulo.hu

Ez érdekelheti Önt

Szólj hozzá!

CzechSlovakia