Main menu

 

Pihenőszék kisbabák számára

27th Júl 2018

A kisbabák számára tervezett pihenőszékek hatalmas segítséget nyújtanak a GYES-en lévő anyukák számára. A kisbaba gondozásán kívül az anyukáknak gondoskodniuk kell a háztartásról, főzésről, rendről, mosásról és foglalkozniuk kell az idősebbik testvérről…de a szemüket mindig a kisbabájukon szeretnék tartani. Pontosan ilyen pillanatoknál fogják az anyukák a leginkább értékelni a pihenőszéket, amelyet abba a helységbe helyezhetnek, ahol éppen tevékenykednek.

A pihenőszékben a kisbabák elégedettek, mivel láthatnak mindent maguk körül, az anyukájukat is beleértve. A pihenőszékben fekvő gyermek látja a körülötte történő eseményeket. Aktívan részt vehet a család életében miközben biztonságban marad. Ezen kívül a pihenőszékek számos funkcióval rendelkeznek, mint pl. rezgés, zenélés, játékhíd, fényvetítő. Etetéskor is kiváló segédként szolgál.

Klasszikus pihenőszék

A pihenőszék vas állványból készül, amelyre lehúzható és mosható merev anyag van húzva. A huzat 100% poliészterből készül. A háttámla általában merevített. A pihenőszék három pontos biztonsági rendszerrel van ellátva, ami lehetővé teszi a kisbabák lekötését, ezzel is megnövelve a biztonságérzetet, hogy a kisbaba nem esik majd ki a pihenőszékből. Egyes típusú pihenőszékek akár öt pontos biztonsági rendszerrel is rendelkeznek. A pihenőszékek általában a születéstől egészen 9 kg-os súlyig használhatók, de egyes típusok akár 18 kg-ig is. A pihenőszékek többsége rendelkezik nemcsak kézi ringató funkcióval, de mozgás blokkoló funkcióval is. A pihenőszékek háttámlája és ülése is állítható gyermek igényei szerint. A pihenőszék akár vízszintes pozícióba is állítható. Az anyuka a pihenőszéknek köszönhetően mindig maga mellett tudhatja a gyermekét, miközben a házi munkákat is nyugodtan végezheti. A pihenőszéket étkezési helyként is fel lehet használni. Valaki a gyermekét az ölében eteti, valaki a gyerekülésben és valaki a pihenőszékben. Az első étkeztetések után az anyukák biztosan értékelni fogják, hogy a pihenőszék huzata mosható. A gyereküléshez képest a pihenőszék légáteresztő, a kisbabát nem fenyegeti izzadásveszély.

Zenélő, rezgő és interaktív pihenőszék

A klasszikus pihenőszék számos más funkcióval is rendelkezhet, mint pl. rezgés, zenélőpanel, interaktív játékok, amelyek felkeltik a gyermek érdeklődését és segítik fejleszteni a érzékszerveket. A zenélő és rezgő pihenőszékek gyakran altatják el a gyermeket. A zenélő pihenőszékek különféle nyugtató dallamokat játszanak. A hangerő természetesen állítható. A játékhíd alkalmassá válik amint a gyermek picit nagyobb lesz és képes lesz érzékelni a színes, mozgó játékokat és megragadni azokat. A színes,vidám és különféle mintájú játékok felkeltik a gyermek érdeklődését.

Forgó hintaszék

A hintaszék akár 360º -ban is elforgatható.A hintaszéknél beállítható a lengés időtartama 10, 20 vagy 30 percre. Az ilyen fajta pihenőszékhez mozgásérzékelő is tartozik, amely reagál a baba mozgására. Amint a gyermek mozogni kezd a pihenőszék újra lengésbe kezd.

Hintaszék fényvetítővel

A hintaszék nyugtató dallamokat játszik. A hangerő szabályozható. A lengés sebessége és ideje állítható. Intelligens lengő funkcióval is rendelkezhet, amely a beállított lengési idő elteltével újra elindul, ha a gyermek mozgásba kezd. A fényvetítővel ellátott pihenőszék lehetővé teszi a különféle képek falra vetítését.A pihenőszék műanyag telefontartóval is felszerelt, így a telefonról egyszerűen tudsz meséket vagy zenéket bekapcsolni a kisbabádnak.

Tekintse meg a nagy választékot a bébi ruhákkal és bébi készletekkel.

Olvassa el más cikkeket is:

Kellemes napot kívánok
www.mimulo.hu

Ez érdekelheti Önt

One comment on “Pihenőszék kisbabák számára

  1. Pingback: 7 bevált módszer altatáshoz | Blog Mimulo

Vélemény, hozzászólás?

CzechSlovakia