Main menu

 

Itt vannak a napsütéses napok! Kirándulásra fel!

13th Júl 2018

A napfény immár bearanyozza a mindennapjainkat. A gyerekeink végre élvezhetik a szabad ég alatti tevékenységeket és ugyanúgy bennünket is jobban vonzanak a szabadtéri programok. Végre elkezdhetjük tervezni a nyári kirándulásokat. Azonban a gyerekekkel ez nem olyan könnyű feladat. A gyerekeknek jól kell szórakozniuk, hiszen mi sem szeretnénk az ő nyavalygásaikat hallgatni az egész vakáció alatt. Nem mellékes az sem, hogy a kirándulás alatt valamilyen érdekes dolgokat vagy információkat is megtanuljanak. Milyen kalandos vakációt tervezzünk a gyerekeinkkel?

Még mindig nem vagy biztos abban, hogy mi szórakoztathatná el a gyerekeidet a leginkább? Adunk pár tippet, amelyek biztosan nem fognak csalódást okozni.

Állatkák

Hová is menjünk a gyerekekkel? Hát persze, hogy az állatkertbe. És az állatok után általánosan. Az állatkák tökéletes szórakozást biztosítanak a gyerekeink számára. Szívesen nézegetik, hogy hogyan viselkednek az állatok, és hogyan etetik őket. Az állatok biztosan mosolyt csalnak a gyerekek arcára, és az új fajok megtanulása is gyerekjáték ilyen esetben. De mindenekelőtt találkozhatnak a kedvenc állati hőseikkel és az állatok királyával. A kis felfedezőket ún. zooparkba vagy kisebb farmra is elvihetjük, hogy a házi kedvencekkel is megismerkedjenek, de akár a farmmal összekötött élménypark vagy a lovaglás is maradandó élményt biztosít a számukra.

Szórakozás

Ahogy már említettem, minden kirándulás elengedhetetlen része a szórakozás. Látogatás a vidámparkba tuti befutó és biztosan nem okoz csalódást. A vidámparkok és hasonló központok által kínált attrakciók a gyerekek számára a paradicsomot jelentik. A szabadtéri produkciók kétség kívül nagyszerű szórakozást nyújtanak az egész családnak. A vidámparkban a gyerekre többek között trambulin, labirintus, várak és kastélyok miniatúrái, akadálypálya, különféle járművek és vonatok várnak.

Víz és sportolás

Melyik fajta kirándulást élvezik a gyerekek leginkább? Hát persze, hogy azt, ahol lubickolhatnak. A gyerkőcök biztosan nem lesz csalódottak, ha egy aquaparkba vezet majd az utatok. A gyerekek elolvadnak, amikor megtudják, hogy egy ilyen vízipark mennyi lehetőséget tartogat a számukra. Rengeteg bazént próbálhatnak ki és azok a tobogánok! Hidd el, haza sem akarnak majd menni.

A gyerekeknek szükségük van mozgásra és egy bicajtúrára biztosan még nagyon sokáig emlékezni fognak. Vegyetek célba például egy bobpályát és tekerjetek el odáig egy kerékpárúton. Akár egy sportpályát is meglátogathattok, ahol a gyerekeknek lehetőségük van kipróbálni pl. egy közlekedési játszóteret, trambulinokat, különféle pályákat, minigolfot, futópályákat és egyéb érdekességeket. A nagyobb gyerekek körében közkedveltek a különféle mászófalak.

Történelem

A városnéző túrák is felkelthetik a gyerekek érdeklődését. A titkokkal átszőtt kastély egyenesen csábítja a kis felfedezőket. A várfalakon belül a nyár folyamán színes programok várják a gyerekeket – mesés színházi előadások, lovagi tornák, mesebeli túrák.

Mit gondolsz? Tudod már, hogy hova látogassatok el? Ha még mindig nem vagy biztos a dolgodban különféle múzeumok ( vonat, mese, gép, traktor) vagy Dinopark meglátogatása is megfelelő program lehet a gyerekek számára.

Olvassa el más cikkeket is:

Tekintse meg a nagy választékot a bébi ruhákkal és bébi készletekkel.

Kellemes napot kívánok
www.mimulo.hu

Ez érdekelheti Önt

3 comments on “Itt vannak a napsütéses napok! Kirándulásra fel!

  1. Pingback: Hogyan gondoskodjuk a csecsemőkről a forró nyári napokon | Blog Mimulo

  2. Pingback: Kullancsok – nyári veszély a gyermekek számára | Blog Mimulo

  3. Pingback: Kis fej, alacsony IQ? Igaz vagy sem? | Blog Mimulo

Szólj hozzá!

CzechSlovakia