Main menu

 

Milyen anyuka vagy a horoszkóp szerint?

13th jún 2019

A csillagok sok mindent elárulnak. Mindannyiunk egy kicsit megtalálja magát a csillagjegyek jellemzésében. Könnyebben megérthetjük gyermekeink és partnereink viselkedését. Ha a közel jövőben anyukák szeretnénk lenni, megtudhatjuk e jellemzők alapján, hogy milyen anyukák leszünk. Ha már anyukák vagyunk, megtudhatjuk, mi mindenre vagyunk képesek. Elnézők lesznek velünk a csillagok, vagy letorkolnak minket? Nézzük meg a horoszkópunk szerint…

Vízöntő csillagjegyben született anya (21.1. – 20.2.)

Átlagosságban a Vízöntő nőket az anyaság az elején kizökkenti. Muszáj beletörődnie, hogy egy ideig minden figyelmét és energiáját csak egy emberkére kellesz fordítania. Meg van szokva, hogy száz fele figyel. A tipikus Vízöntő anya nagy odaadással van gyermekei felé, de gyakran kicsit el is hanyagolja őket. Ugyanakkor hajlandó bármilyen társadalmi tevékenységekben részt venni. Különböző szakkörökre kíséri majd gyermekeit és sok különféle tevékenységeket biztosít majd nekik. Minden délutánt a házi feladatoknak szenteli majd.

Gyermekeit emberségesnek és barátságosnak neveli. Ezek az anyák sose hibáztatják gyermekeiket. Nagyon toleránsan elérik, hogy csodálatos vallomást csikarjanak ki belőlük. Ritkán büntetik gyermekeiket, ha bevallják az igazat, legyen szó bármilyen nagy vétekről. Gondolkodásuknak köszönhetően teljes bizalmat nyernek el. Különlegesen megtudják nyugtatni a kis lelkeket, amelyeket kirémít az ágy alatt lévő mumus, vagy amelynek rosszul esik, hogy senki nem játszik velük. Pár perc alatt képesek a könnyeket nevetésre változtatni. A gyerekek sok vidámságot élnek át vele, még ha néha kicsit szétszórt is. A házimunkán nem nagyon töri a fejét, de segít gyermekeinek a házi feladatokkal, és tökéletes törődést nyújt nekik, ha betegek lesznek. Nem ad nekik túl nagy szeretetet és ritkán rágja a fülüket.

Halak csillagjegyben született anya (21.2. – 20.3.)

A halak anyuka mindent felad, hogy gyermekei megkapjanak mindent, amit ő gyerekkorában nem kapott meg. Nagyon elnéző is lehet. A fegyelem alkalmazása nagyon nehéz számára, de fel kel fognia, hogy a kevés fenyítés néha ugyan olyan káros, mint az elhanyagolás. Az ő nevelésében elhanyagolásra került a gyerek karakter megerősítése, amelyeknek erős kézre van szükségük, hogy megtanuljon segítség nélkül úszni. Mégis minden anyának sikerül kompromisszumot kötni a fenyítés és a szeret közt, és gyermekei boldoggá teszik őket.

Ez a nő, szinte a teljes szívét odaadná gyermekeinek. Szeretni fogja őket, de viszont azoknak, akik kissebek, csúnyábbak, gyengébbek vagy betegebbek kicsit nagyobb előnyük lesz. Csak a Halak csillagjegyben született anya mondana le egy gyönyörű angyalkáról, hogy örökbe fogadhasson egy gyenge, fogyatékos gyermeket rémült szemekkel. A Halak tudják a világon legjobban megérteni a szégyenlős kisfiúkat, és a serdülő lányok problémáit.

Kos csillagjegyben született anya (21.3. – 20.4.)

A Kos csillagjegyben született anyuka figyel majd arra, hogy gyermeke tiszta, boldog, egészséges es szeretve legyen. Valószínűleg nem fogja dédelgetni minden alkalommal, amikor elsírja magát, nem is fogja elkényeztetni és mindenáron védeni. De gyermekei sok gyengéd spontán puszit és ölelést kapnak majd.

Az áprilisi anyuka megtanítja gyermekeit hinni a mesékben. Elviszi őket sétára a parkba és mutogatni fogja nekik a csillogó nyakláncokat a fűben, amelyeket a tündérek hagytak ott a holdfényben táncolva, amíg mások csak a reggeli harmatot látják. Ezek a nők varázslatos fantázia világot alakítanak ki gyermeküknek, amelyben saját maguk is élnek. Nem enged meg nekik sokat, szigorú lesz velük, és lehet szerencséjük lesz, hogy gyermekeiből önálló embereket farag. Az a nő viszont lehet nagyon robbanékony is és okozhat jeleneteket is. De ez a hirtelen jött düh, nagyon gyorsan el is tűnik, mint a jég a nyári jégeső után.

Bika csillagjegyben született anya (21.4. – 21.5.)

A Bika csillagjegyben született anyukák nyugodt természettel viselik az anyaságot. A csecsemőket ölelgetni és dédelgetni fogja, de ha megnőnek, túl szigorúvá válik. Nem szereti a tiszteletlenséget és az ellenállást. Felébred bennük a bika düh. Úgyszintén nehezen tolerálja a lustaságot és a hanyagságot, úgyhogy a gyerekeknek muszáj rendben tartani szobájukat – különben meglátják.

Mivel csodálja a szépséget és a harmóniát, így nem tudja elfogadni a hanyag szokásokat. A rendetlenség láttán dühbe gurul. De ezeken a gyengeségeken kívül nagyon jó szülő. Ahogy az évek mennek, jobban inkább baráttá válik, mint szülővé. Sok gyerek kicsi korából úgy emlékszik a májusban született anyukra, mint egy szívéjes, anyás szülőre, és a későbbiekben, mint egy humorérzékkel teli barátra. Az ez közötti évek – amikor az ifjúság türelmetlensége a bika határozott meghatározottságával ütközik – néhány kellemetlen emléket tudd hagyni. Az anya viszont makacsul fogja védeni gyermekét a külvilágtól és megpróbálja átadni nekik a saját őszinteségét és bátorságát.

Ikrek csillagjegyben született anya (22.5. – 21.6.)

Az ikrek csillagjegyében született anyukák nagyon vidámak és mosolygósak. Nem hagyják magukat korlátozni, sok dolog lefoglalja őket ahhoz, hogy túlságosan aggódva figyeljenek a gyermekeikre. A gyerekek utánozni fogják a függetlenséget, és ez jót tesz nekik. Ha valaki megkérdi tőlük, menni időt töltenek gyermekeivel, valószínűleg a válasz az lesz, hogy: “A mi családunkban nem az a fontos mennyi időt tölt a gyerekekkel, hanem az, hogy mennyi szeretett kapnak.” És igazuk lesz. A gyerekek lehet, hogy nem mindig hallgatnak majd rájuk, ugyanis hajlamosak egyik nap következetesnek és másnap pedig engedékenynek lenni, de szeretni fogják a hosszan tartó beszélgetéseket velük. A képzelőerejük megegyezik gyermekeivel, és szórakoztatni fogják egymást. Talán túl sokat megengednek nekik, de az iskolai eredményekre odafigyelnek, és elvárják a jó jegyeket. A gyerekek nehezen tudnak majd kibújni a házi feladatok alól, de az, ha nem rakják el ruháikat könnyedén el lesz nekik nézve.

Rák csillagjegyben született anya (22.6. – 22.7.)

A Rák csillagjegyben születő anyuka nagyon nagy áldozatokra képes azokért, akiket szeret, és annál nagyobbakra, ha a gyermekeiről van szó. A gyermekeinek erő és menedék forrása lesz. Érzékeny megértéssel segít nekik megtalálni az utat. Ragaszkodnak majd hozzá, és szeretetük melegsége gazdag, kényelmes otthont biztosít. Semmi nem elég jó a családjának. Ha gyermeke tüsszent, ágyba helyezi forró teával, orvosságokkal és csirke levessel, amíg nem elég nagy és erős nem lesz. Ezek anyukák gyermekei nem tudják elkerülni a nagy vastag pulóver, sál és kesztyű viseletét a hideg estéken, ha esik a hó, vagy az eső. Nagy akaraterővel kell rendelkezniük ezeknek a gyerekeknek, ha harcolni akarnak ez ellen a törődés ellen. Úgyszintén nagyon erősnek kell lenniük, hogy ne legyenek elkényeztetve. Gyakran ezek a gyerekek nagy pofont kapnak, mikor kilépnek a nagyvilágba és rájönnek, hogy nem minden csak körülöttük forog. A túlságos törődés biztonságos karokat nyújt, amelyekbe bebújhat, ha a valóság túl durva, de abnormálisan függhetnek az otthontól és nem lesznek képesek látni a saját hibáikat. A Rák anya rejtegetni fogja gyermeke dolgozatait az iskolából és büszkén kiakasztgatja a falra a nem igazán művészi rajzokat is.

Ebben a csillagjegyben született szülő fotografikus memóriával, tisztán feltudja idézni gyermeke első lépőseit, jóval azután is, amikor már kirepül a fészekből. Az indulás viszont elég fájdalmas lehet. A Rák jegyben született nők nem szeretnek megválni gyermekeitől, még a házasság miatt sem. Képesek a gyerekeket túl erősen és túl hosszan tartani, és azt gondolják, hogy senki sem elég jó nekik. Néha a leendő férj vagy a feleségnek, nagyon sok megpróbáltatáson kell átesnie, amíg el lesznek fogadva.

Oroszlán csillagjegyben született anya (23.7. – 22.8.)

Az Oroszlán csillagjegyben született anyák sok szeretettel és mértéktelen vonzalommal fogja elárasztani gyermekeit. Nehezen fogja észrevenni a hibáit, és ha mégis sikerül nagyon szigorú lesz. Nem szereti, ha valami, amit tőle elvárnak természetes legyen, morcos lesz, és csendben kivárja, amíg nem kap gyermekeitől kellő tiszteletet. Különleges metódust alkalmaz a gyerekek kényeztetésére. Játszani és hosszú beszélgetéseket fog velük fojtatni, de megtanítja őket vigyázban állni, az illemet, és a tiszteletet az idősebbek iránt. Ugyanakkor fennáll annak a veszélye, hogy túl sok zsebpénzt ad majd nekik és luxus ajándékokkal halmozza el őket. Bizonyos értelembe mondhatjuk, hogy gyermekeit dédelgetni fogja, mint egy királyi család tagját, amelyet nagyon szeret, de ugyanakkor elvárja, hogy nyilvánosságon viselkedjenek kiválóan. Büszkék lesznek az elért eredményeikre, és isten vigyázzon arra aki bántani merné őket, vagy tisztességtelenül ítélné meg őket. De még sem fog nagyon vigyázni rájuk. Túlságosan független, hogy egyfolytában a hátuk mögött álljon. Saját életét fogja élni, és a távolból fogja gyermekeit figyeli. Sok nő az Oroszlán csillagjegyében dolgozó anyák, de gyermekei ritkán kapnak kevés figyelmet. Általában ezek a nők képesek tökéletes egyensúlyba helyezni az anyaságot és a munkát.

Szűz csillagjegyben született anya (23.8. – 22.9.)

Valószínűleg a Szűz csillagjegyében született anya sose hagyja a gyermekét koszosan és szakadt ruhában szaladgálni. Ezeknek a nőknek ritkán van több mint 1 vagy 2 gyermekük. Úgy tűnik nincs szükségük a szülőségre, hogy kielégítsék nőiességüket. De ha már a gyerek megszületik, sose hanyagolják el a testi, morális vagy oktatási igényeit. Az érzelmi szükségleteit nem olyan könnyű kielégíteni, de ha a Szűz biztos benne hogy szeret, és tudja hogy mindenki értékeli őt, akkor gyermekeinek sok sok gyengéd szeretetet ad. A gyerekek sokszor e csillagjegyben született anyákat gyengédnek és tele humorérzékkel nyilvánítják. Annak ellenére, hogy szigorúak, és próbálják megtanítani nekik a jó szokásokat, annyi gyengédség van bennük, hogy gyermekének nehéz nem észrevenni, hogy nagyon szeretve van. A szűz anya otthona tiszta és hangulatos lesz, és az asztalt egy tál díszíti majd teli gyümölccsel a cukrok helyett (amelyek károsak a fogakra és az egészségre).

Mérleg csillagjegyben született anya (23.9. – 23.10.)

A mérleg csillagjegyében születet anyák, nagy szeretettel fognak törődni gyermekeiről. Nagy darabot kapnak tőle a szívéből, de sose hagyja, hogy elrabolják azt a darabot, amelyiket férjének adott, még a születésük előtt. Ha partnerét zavarják a pihenésben a játszással, és nem hallgatnak rá, képes jobban felidegeskedni, minthogyha ő rá nem hallgatnának. Ezek az utódok aranyosak és tiszták lesznek mint gyerekek, és udvariasak, és rendesek mint felnőttek, hacsak nem kényezteti el valaki más, és ő nem tudja megakadályozni. Lehet ez egy újabb döntés, amit partnerére hagy, hogy elkerülje a rossz ítéletet. Ez az anya általában enyhe, de ha szükséges, akkor nem enged. Gyerekeit sose ignorálja, se nem hagyja figyelmen kívül, még ha igaz is, hogy elsősorban azért akart anya lenni, hogy a partnere boldogságát elégítse ki. Az első, amit gyermekeinek megtanít az: Isten áldja apát. ” Sose hagyja, hogy az apjukat a gyerekek ne tiszteljék. De azért dédelgetni fogja őket, ha valaki túlságos engedelemséget vár el tőluk, és ha apa is túl szigorú lesz, lehet még nyalókát is a ad nekik a háta mögött.

Skorpió csillagjegyben született anya (24.10. – 22.11.)

A Skorpió anya gyermekei kicsit lehet hiányolhatják majd a gyengédséget és a szeretet megnyilvánulását, de azért érezni fogják az odaadást és elégedettséget. Ez az anya nem hagyja, hogy a gyerekek tehetsége észrevétlen vagy kihasználatlan maradjon. Folyamatosan ösztönözni fogja őket arra, hogy magasabb célokat érjenek el, és hajlandóak lesznek megadni nekik a szükséges támogatást. Ha bajban lesznek, erőt és segítséget ad nekik, mert jól ismeri az ember természetet, ami bölcs tanácsadóvá teszi őt. Saját bátorságával tanítja meg a gyerekeknek, hogy küzdjék le az akadályokat. Ugyanakkor vak, amikor a hibákról van szó, az ilyen hozzáállás nagyon sok problémát okozhat, ha nem látják be és nem változtatják meg időben. Bárki, aki szerinte a legkevésbé is fenyegeti a gyermekeket, zúzódni fog, és ebbe a férje is beletartozik. Nem fog neki tetszeni, ha az apa szigorúbb lesz, mint ahogy azt ő megfelelőnek gondolná.

Nyilas csillagjegyben született anya (23.11. – 21.12.)

A gyerekek valószínűleg imádják majd őt. Barátjuk lesz, aki örömmel játszik majd velük. Amint legyőzi a felelősségtől való félelmet az elején, képes lesz kezelni a nappali átcsomagolásokat és a nővéri készségeket. Amikor végül úgy dönt, hogy megtanul valamit, szinte már mindent jól csinál. A felnőttekhez hasonlóan a gyerekek is kapnak az optimizmusából és őszinte megjegyzéseiből. Ha túlélik a könyörtelen igazságmondását, azzal a meggyőződéssel nőnek fel, hogy ő a legjobb idősebb nővér, amelyet egy gyerek kaphatna. Vicces történeteket fog olvasni boldog végekkel, és impulzívan viszi őket majd az erdőbe. A gyerekek valószínűleg jól öltözöttek lesznek, de nem túlzott gondozással, és kellemes vidám viselkedéssel rendelkeznek majd. A karakterüket anyjuk nyitottsága és őszintesége jellemzi majd.

Bak csillagjegyben született anya (22.12. – 20.1.)

A Bak anya óvatosan, de gyerekeibe rögzíti a takarékosságot, és a minőség iránti tiszteletet. Megtanítja nekik, hogy elégedjenek meg azzal, amijük van, vagy az nélkül kel majd tovább élniük. Mégis a legjobb darab húsokat fogják kapni és a legjobb márkájú cipőket fogja vásárolni nekik. A gazdaságosság nem feltétlenül jelenti neki a kapzsiságot. A gyerekektől tiszteletet vár el az idősebbek és a rokonok iránt. Nem lesznek elkényeseztetve, és nem engedhetik meg majd maguknak, hogy ne hallgassanak.

Adjon e nő kezébe egy könyvet a gyermek pszichológiáról, és ő először a gyerek elverésére használja majd, és csak aztán olvassa el. A túlságos puszilgatás nem az ő műfaja, de nagyon odaadó anya lesz belőle. Türelmesen fogja őket hallgatni. Talán nagyon szigorú lesz, és nem fogja megérteni a gyerek gyötrelmeit, de rajongani fog az elért eredményekért. A gyerek, amelyik ezekkel a szavakkal szalad majd haza: Találd ki, mit tanultam ma meg. biztosan nem talál rá a közömbösségre. Nem lesz sose eléggé elfoglalva, hogy gyermekeire ne figyeljen oda. A serdülőkorban a szülő és a gyerekek között akadály emelkedhet. Nem tetszik majd az anyának, hogy nem szabhatja meg gyermeke kivel barátkozzon és kivel ne, vagy hogy elfogadható személyiségeket alakítson belőlük. Azonban elég intelligens ahhoz, hogy alkalmazkodjon és húzza be a szarvai, ha látja, hogy többet veszíthet, mint nyerhet.

További érdekes cikkeket is olvasása:

Kellemes napot kívánok
www.mimulo.hu

Ez érdekelheti Önt

2 comments on “Milyen anyuka vagy a horoszkóp szerint?

  1. Pingback: Premenstruációs szindróma. Minden nő és férfi legnagyobb félelme. | Blog Mimulo

  2. Pingback: Jobb lenni fiatalabb vagy idősebb anyukának? | Blog Mimulo

Szólj hozzá!

CzechSlovakia