Main menu

 

Rosszcsont-horoszkóp

9th aug 2018

Úgy érzed, hogy a te gyermeked többet rosszalkodik? Hogy mások gyerekei nyugodtabbak, neked pedig egyre több gondod adódik a kis rosszcsonttal? Lehet, hogy a csillagok tehetnek róla. Az asztrológusok szerint egyes csillagjegyek könnyebben dühbe gurulnak. Hogy van ez a te gyermeked esetében? A cikkünkből megtudhatod.

Kos (március 21.- április 20.)

A Kosok a leginkább rosszalkodó gyerekek, főleg az extrovertált típusúak nagyon keményfejűek és türelmetlenek. Ők a leghevesebbek az összes jegy közül, és még a nyilvánosság előtt sem tudod őket megnyugtatni. Az introvertált típusokkal a legtöbb probléma a serdülőkorban jelentkezik, ilyenkor ugyanis képesek nagyon magukba fordulni és nehezen lehet velük egyezkedni.

Bika (április 21.- május 20.)

A kis Bikák nem rosszalkodó gyerekek. Igaz, eléggé sírósak és mindennek az ő elképzelésük szerint kell történnie, de könnyen le lehet őket nyugtatni. Minden apróságnak tudnak örülni, és ha valami szépet ígérsz nekik, nyert ügyed van.

Ikrek (május 21.- június 21.)

Az Ikrek néha kitesznek két rosszcsont gyerkőcöt is. Másfelől duplán képesek nyugodtak maradni. Semmi sem képes kihozni őket a sodrukból, tehát nem lesz könnyű dolgod velük. Csak akkor lehet őket feldühíteni, ha számukra tényleg valamilyen fontos dologról van szó, ami a gyerekeknél, valljuk be, szinte kiszámíthatlan.

Rák (június 22.- július 22.)

A kis Rákok nagyon hangulatfüggőek. A hangulatuktól függően mindig tudni fogod, hogy dühöngeni fognak-e vagy sem. A leginkább a fáradság és az éhség miatt lehetnek ingerültek. Legtöbbször stabil napirendre van szükségük. Nem tartoznak a dühös jegyek csoportjába, de vigyázat – gyakran befolyásolhatják őket a többiek.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)

Az Oroszlánok nagyon önfejűek. A dühöngés számukra öröm, engedelmetlenek és figyelmet igényelnek. Néha nagyon egyedülállóak, ami előny is és hátrány is egyben. Nagy hazudozók és manipulátorok. Annak ellenére, hogy nagyon ingerlékenyek, úgy és képesek téged levenniük a lábadról.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 24.)

A Szűz jegyű gyerekek nem durcás típusok. Viszont a változásokat nem szeretik. Leggyakrabban akkor hisztisek és haragosak, ha valami nem a terv szerint megy. Egyébként nagyon tüneményesek, csak nem annyira ügyesek.

Mérleg (szeptember 25.- október 23.)

A Mérlegek elég nyugodt típusúak. Valóban jó gyerekre várhatsz ebben a jegyben. Képesek viszont meggondolatlanul dönteni és szinte mindentől félnek. Szorongó és félő jelleműek. Látogatóban képesek nyugodtan ülni, és nem törik a fejüket valami csínytevésen.

Skorpió (október 24.- november 22.)

A Skorpiók álmodozók. Képesek nyugodtak lenni, de ha valami nem sikerül nekik, akkor véget nem érő hiszti veszi a kezdetét. Türelmetlenek és nagyon kellemetlenek is tudnak lenni, ha nem kapnak megfelelő figyelmet. Annak érdekében, hogy megkapják, amit akarnak, gyakran választják fegyverként a sírást.

Nyilas (november 23.- december 21.)

A Nyilasok nagyon rendes gyerekek. A konfliktusokat viszont ki nem állhatják, ezért jobb őket nem dühbe hozni. Amint konfliktusra kerül sor, aránytalnul és érzelmek nélkül reagálnak. Nem dühöngenek, de másokkal szemben képesek rosszak lenni. Képesek nagyon hitelesen képmutatóak lenni.

Bak (december 22.- január 20.)

Ebben a jegyben született gyerekek képesek nagyon ridegek és zárkózottak lenni. Sokszor lehet rossz kedvük, erre figyelj oda. Eléggé sértődékenyek és befelé forduló típusok, ezért gyakran zaklatottak. Annak ellenére, hogy eléggé érzékenyek, a dühüket gyorsan lecsillapíthatod.

Vízöntő (január 21.- február 20.)

A kis Vízöntők nyugodt gyerekek. Nem hisztinek sokat, de ha arra kerül a sor, akkor az megéri a pénzét. Gyakran fogja tesztelni a tűrőképességed. Szerencsére elég gyorsan képesek lenyugodni. Kis vigyoriak, ezért elég gyorsan meg lehet nekik bocsájtani.

Halak (február 21.- március 20.)

A Halacskák nagyon érzékeny és gondolati típusúak. Mindennek az ő felügyeletük alatt kell lennie, ha nem így történik, azt a legtöbbször hisztivel és provokációval próbálják megoldani. Nem könnyű velük kijönni. Mindezek ellenére rendes gyerekek, főként ha azok akarnak lenni, csakúgy mint a többi gyerek.

Mennyire képesek dühbe jönni a ti gyermekeitek?

Body nyomtatott mintával Horoskóp veszel na Mimulo.hu.

Olvassa el más cikkeket is:

Ez érdekelheti Önt

CzechSlovakia